Synapri noemt BLG Mind hun Charity of the Year

Synapri, consultants op het gebied van technologie-rekrutering, hebben BLG Mind gekozen als hun Charity of the Year 2021/22.

Het Synapri-team

Synapri, gevestigd in East Street, Bromley, streeft ernaar om in de loop van het komende jaar minimaal £ 1,500 in te zamelen voor BLG Mind.

Ze kozen ervoor om met ons samen te werken nadat ze zich steeds meer bewust werden van het effect dat de Covid-19-pandemie heeft op het mentale welzijn van mensen. Ze hopen dat hun betrokkenheid zal helpen het stigma op te heffen dat vaak wordt geassocieerd met psychische aandoeningen, en het Synapri-team aanmoedigt om zich meer bewust te worden van wat er op de werkplek kan worden gedaan om de geestelijke gezondheid te ondersteunen.

James Smith, een directeur van Synapri, zei: “De pandemie heeft zo'n enorme impact gehad op ieders geestelijke gezondheid, en het geweldige werk dat BLG Mind doet, zal zo'n belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van mensen in onze lokale gemeenschap.

"Ik kijk echt uit naar alle uitdagingen die we dit jaar als team plannen om zowel het bewustzijn als de broodnodige fondsen voor zo'n belangrijk doel te vergroten."

De eerste van deze uitdagingen is een virtuele beklimming van de Kilimanjaro, waarbij je de Marangu-route volgt, een pad van 64 km de berg op. Als team zullen ze deze afstand in februari lopen of rennen. Andere geplande evenementen zijn onder meer een Tough Mudder-uitdaging, een cook-off en virtuele drankjes.

Charlotte Fletcher, Head of Development bij BLG Mind, zei: “We zijn verheugd dat Synapri ons heeft uitgekozen als hun Charity of the Year. Zoals verwacht in deze uitdagende tijden, is de vraag naar onze diensten extreem hoog en passen we de manier waarop we onze diensten leveren voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we er nog steeds zijn voor lokale mensen die ons nodig hebben, terwijl we ons houden aan de lokale Covid -19-beperkingen.

“Elke cent die wordt ingezameld voor BLG Mind gaat naar het ondersteunen van mensen op hun reis naar geestelijke gezondheid en hoe meer middelen we hebben, hoe meer lokale mensen we kunnen ondersteunen. Het is echt zo simpel.

"We willen Synapri bedanken en wensen hen het beste met de geldinzamelingsactiviteiten die ze het komende jaar hebben gepland."

Nadere inlichtingen

Lees meer over Synapri: synapri.com.

Als je het Synapri-team wilt sponsoren, ga dan naar: justgiving.com/fundraising/synapri

Om te ontdekken hoe uw organisatie betrokken kan raken bij ons werk met lokale mensen, zie onze Corporate Partnerships sectie.